Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

πανεμορφα τσαντακια με τσοχα

Εδω τα δειχνει για θηκες καθρευτη...μπορουμε ομως να τα κανουμε για κινητο,για τσιγαρα ή οτι αλλο θελουμε..
ειναι ευκολα και πολυ χαριτωμενα...

Completed Project: Felt Handbag/Purse Mirror Pouch Picture #1

οδηγιες...





  • Step 1

    Step 1
    Θα χρειαστείτε 2 αντιθέσεων στα χρώματα των αισθάνθηκε, ένα μικρό καθρέφτη ή lip-gloss, κορδέλα, γοητεία, βελόνα και κλωστή κεντήματος (νήματα) σε αντίστοιχα χρώματα, το κουμπί ή embelishment, pop-κουμπί (snap συνδετήρα), κόλλα υφάσματος (χρησιμοποίησα Copydex) ψαλίδι, μολύβι και ένα χάρακα.Έχω δείχνουν embelishment πεταλούδα εδώ, αλλά άλλαξα γνώμη μου τρόπο, στα μέσα! - Αντίθετα πλάσμα που είμαι)


  • Step 2

    Step 2
    Ξεκινήστε με τη μέτρηση και την κοπή μια λωρίδα αισθητή περίπου 2 φορές το μισό μήκος και περίπου εκατοστά μεγαλύτερο από τον καθρέφτη σας / lip-gloss.


  • Step 3

    Step 3
    Διπλώστε και τσαλακώνεται το αισθάνθηκε έτσι μπορείτε να δείτε πώς το σχήμα θα είναι «φακέλου», ένα για να χωρέσει το στοιχείο.



  • Step 4

    Step 4
    Κόβετε 3 κομμάτια του έρχεται σε αντίθεση θεώρησε ότι χωράει μέσα τα 3 σχήματα των πτυχών σας προσέχοντας να γίνουν για 0,5 εκατοστά και 0,5 εκατοστά στενότερη μικρότερη από το σχήμα. (Βλέπε pic!) Stick αυτά εξίσου πάνω στην ταινία με την κόλλα υφάσματος - δεν χρησιμοποιούν πάρα πολύ, όπως θα έχει απορροφήσει μέσω του αισθητή. Αυτό βοηθά να σκληραίνουν και να ενισχύσει το σχήμα.


  • Step 5

    Step 5
    Πριν από το ράψιμο μέχρι των πλευρών του φακέλου, ράβουν σε pop-κουμπί σας στο επάνω ένα κάτω άκρο χρησιμοποιώντας αντίθεση νήμα κεντήματος καθώς αυτή είναι ισχυρότερη (χωρίσω το νήμα μου σε 3 άξονες για να καταστήσει ευκολότερη την νήμα σε μικρότερο βελόνα) Χρήση τακτοποιημένο , πεπλατυσμένος ράμματα για να κρατάτε το buttong με ασφάλεια και μην ανησυχείτε για ράψιμο που δείχνει μέσα από το ανώτερο πτερύγιο καθώς αυτές θα καλυφθούν από embelishment στο εξωτερικό!


  • Step 6

    Step 6
    Πριν από το ράψιμο επάνω πλευρά σας, συνδέστε τη γοητεία σας σε κάποιο πρόστιμο κορδέλα και καρφίτσα στο εσωτερικό του ραφή που θα ράψετε επάνω. Θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο χαριτωμένο τσάντα χάρες που μου έσωσαν από ένα σπασμένο βραχιόλι (I ρίξει τίποτα μακριά! - Ποτέ δεν ξέρεις τι ενσάρκωσή του στην επόμενη σκάφη ζωής του μπορεί να)



  • Step 7

    Step 7
    Τώρα ράψτε τακτοποιημένα επάνω κάθε πλευρά του κάτω τμημάτων του φακέλου για να δημιουργήσετε τη σακούλα - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντιστοίχισης ή αντιθέσεις νήμα κεντήματος και απλές ή με ραμμένα κουβέρτα εξετάσουμε καλά! Έχω πάντα ξεκινούν από τη βάση φορές και την εργασία προς τα πάνω, ώστε να μπορώ να σε βελονιά στο πάνω μέρος του ανοίγματος ενταχθούν, καθώς αυτό καθιστά ισχυρότερη, όταν σας καθρέπτης λαμβάνονται μέσα και έξω από τη θήκη. Όπως μπορείτε να δείτε, η stiching για το αναδυόμενο κουμπί είναι ορατό από το εξωτερικό πτερύγιο, έτσι ώστε να καλύπτει αυτό το up είναι το επόμενο βήμα ...


  • Step 8

    Step 8
    Τώρα κόψτε μερικά σχήματα λουλουδιών (ή καρδιές, crcles κλπ!) Για να στολίζουν σάκο σας. Για την κάλυψη των stiching από το αναδυόμενο κουμπί στο εξωτερικό πτερύγιο, έκοψα ένα σχήμα λουλουδιού από το ίδιο χρώμα με την αίσθηση πως το εσωτερικό του θήκη μου και ραμμένο σε ένα μικρό κίτρινο κουμπί, όπως το κέντρο πριν από την επικόλληση τακτοποιημένα πάνω από το αναδυόμενο κουμπί ράμματα . Κόψτε μερικά περισσότερα σχήματα λουλουδιών (πλήρης, κατά το ήμισυ ή γωνία σχήματα λειτουργούν καλά) να κολλήσετε στο μπροστινό μέρος και μην ξεχνάτε το πίσω μέρος της σακούλας και εγώ!


  • Step 9

    Step 9
    Μόλις κόλλα σας είναι ξηρό, μπορείτε να προσθέσετε τον καθρέφτη σας ...


  • Step 10

    Step 10
    ... Και τότε θα πρέπει να κάνει άλλο ένα επειδή θα θέλετε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας!


  • Step 11

    Step 11
    Αυτό που μου έδωσε μια scalloped άκρη και ένα κουμπί λουλούδι. Έχω έραβαν το scalloped άκρη με τον ίδιο stiching να δώσει συνέχεια ...


  • Step 12

    Step 12
    3 τελειώσει σακουλάκια. Το κόκκινο και το μαύρο είναι το αγαπημένο μου, ώστε να μπορεί να είναι το δώρο μου για μένα!


  • Step 13

    Step 13
    Περιεχόμενο της ανοικτής σακούλες!







  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου